Er du klar til at møde hele AV-branchen?

Og vil du møde kunder og samarbejdspartnere i etablerede rammer?

Så er ProAV Expo lige messen for dig.

ProAV Expo holdes nu for 6. gang og har siden 2010 samlet danske og internationale specialister, producenter, sælgere og indkøbere indenfor video, audio, streaming og videokonferencer, og som er Skandinaviens største AV-messe. Derfor er messen gennemtestet til mindste detalje, så du kan være helt sikker på, at alt spiller, som det skal.

Målgruppen er nu udvidet. For efter feedback fra vores faste udstillere inviterer vi også uddannelsesinstitutioner, teatre, mindre produktionsselskaber, filmfotografer, hotel- og konferencesteder og museer.

Mange af udstillerne er faste kunder, og vi ved af erfaring, at de mest eftertragtede stande hurtigt bliver booket.

Denne gang holdes messen i Lokomotivværkstedet i København parallelt med vores anden messe Event Expo. Messen er for alle, der sælger produkter, services eller ydelser, der ligger bag et succesfuldt event, og som tiltrækker besøgende, der planlægger, indkøber, arrangerer og afvikler events.

På den måde forventer vi at tiltrække flere relevante gæster til begge messer.

Hvem henvender messen sig til?

ProAV Expo er for dig, der arbejder med og interesserer dig for AV-udstyr, hvad enten det er inden for film, tv, video, foto, lyd, lys og teknik. 

På ProAV Expo kan du møde leverandører og samarbejdspartnere i etablerede rammer.

Du kan også vedligeholde og udvide din faglige viden og møde kendte ansigter fra branchen.

Hvor kommer de besøgende fra?

Slutbrugere kommer bl.a. fra: mediehuse, hoteller, konferencesteder, museer, kommuner, regioner, IT-afdelinger, uddannelsesinstitutioner, detailhandelen, medicinalindustrien, reklamebureauer, finanssektoren.

Branchefolk kommer bl.a. fra: produktionsselskaber, lydstudier, filmstudier, teatre, koncertsteder, eventsteder, spillesteder, udlejningsvirksomheder, kulturhuse, TV-stationer, festivaler, filmfotografer, VJ’s, One-man bands

Hvor store er standene?

Standene varierer fra størrelser på 3 x 3 meter op til stande, 
der kan skræddersyes, så det passer til jeres behov.

Udover standen får du bl.a. stor markedsføringspakke, som bl.a. en annonce i en af de digitale udgaver af ProAV Magasinet samt billetter til get-together-arrangement. 

Priserne starter fra kun kr. 13.850,-

Deltag i inspirerende foredrag

Vi gør det også ekstra attraktivt at besøge messen ved at lave et informativt og bredt konferenceprogram, hvor prominente personligheder fra branchen vil holde interessante og inspirerende foredrag.

Det er vores erfaring fra tidligere messer, at et godt konferenceprogram er et vigtigt incitament til at besøge messen.

Skal du også udstille?

eller kontakt Kim på kim@proavexpo.dk eller ring på telefon 70 20 98 38

Partnere

GoodiePack logo NET


Salgs- og serviceplatform

ListenTALK NYproavexpovest

Audiosponsor på konference