Udstil på ProAV Expo 2020

ProAV Expo er Skandinaviens største B2B messe for beslutningstagere og slutbrugere af professionelt AV-udstyr.Billede1

På ProAV Expo samler vi nogle af de førende producenter og distributører af AV-udstyr, projektorer, kameraer, informationsløsninger, software, mikrofoner, højttalere, streaming, systemintegration, IT-teknologi og meget mere.

ProAV Expo har altid været en fantastisk mulighed for fagfolk og eksperter til at få nye ansigt-til-ansigt dialoger om løsninger og muligheder med slutbrugere og beslutningstagere.

Større og bredere målgruppe
ProAV Expo har nu været afholdt 5 gange, og på den korte tid har branchen været igennem en stor forandring.

Derfor har vi opgraderet eventet, og det betyder bl.a. en større målgruppe; f.eks. inviterer vi endnu flere fra uddannelsesinstitutionerne, teatrene, filmfotografer, mindre produktionsselskaber, VJ’s, one-man bands, hotel- og konferencesteder, branchefolk og endnu flere slutbrugere. Derudover retter vi også fokus på det store marked, Youtuberne. 

Billede2aAlt for at tiltrække nye grupper af besøgende og samtidigt få flere deltagere fra branchen.

Som besøgende har man dermed mulighed for at blive opdateret på de nyeste produkter, tage en snak med produkteksperter, blive opdateret på ny viden på vores seminarer, netværke med kolleger mv. 

Interesseret?

Vil du vide mere om at udstille på ProAV Expo, så kontakt Kim Odderskjær Hansen eller Birgit Waltenburg på telefon 70 20 98 38.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.